Omdat het nog redelijk rustig is op muziek gebied, even weer een paar kleine muziek berichten.

16 Juli komt John Mayer met een nieuw album “Sob Rock”. Dit heeft hij laten weten via instagram. Ben wel erg benieuwd wat voor album het wordt. Zijn laatste (volledige) album is alweer 4 jaar geleden.

Normaal zou vorig jaar een jubileumevent hebben vanwege het 45 jarige bestaan van de groep. Dit ging door de corona niet door. Daarom gaan ze nu een openluchtconcert geven in Lochem op 11 September van dit jaar. Er zijn dan ook gast optredens van o.a. Rowen Heze, DI-RECT, Miss Montreal etc. Kaarten voor dit concert zijn vanaf zaterdag te koop bij Mojo.

De ruzie tussen Roger Waters en Dave Gilmour gaat maar door en door. Nu weer over het aankomende album van Roger Waters. Een remixed versie van Pink Floyd’s Animals.