Het is rustig in muziekland. Tuurlijk gebeuren er wel dingen. Maar dat is niet veel. Hieronder heb ik 3 nieuwsberichten voor jullie:

De gelegenheidsband “The Streamers” bestaande uit o.a. Acda, Paul de Munnik, Maan, Typhoon en nog 14 anderen stopt ermee.

De groep was in het leven geroepen omdat er geen live optredens mogelijk waren. Aangezien die tijd bijna voorbij is gaan The Streamers nog 1x gratis, online, optreden. Ditmaal vanuit de Kuip, Rotterdam op 29 Mei a.s.

15 Augustus a.s. is de jubileumeditie van Dutch Valley (10e keer). Op dit festival treden alleen maar Nederlandse artiesten op. Op deze speciale editie spelen o.a. Nou, Snollebollekes, Andre Hazes jr, Broederliefde en nog veel meer. Dit allemaal verdeeld over 7 podia. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Eerder deze maand lekte er een seksueel videogesprek tussen de 56 jarige bassist van Megadeth (David Ellefson, tevens mede oprichter) en een 19 jarige vrouwelijke fan. Daarom heeft de band besloten (En omdat de samenwerking al stroef liep) om de bassist te ontslaan.