Zo af en toe ben je op zoek naar een nummer of artiest. Waar kun je dan het beste zijn? Ik heb twee mooie links voor jullie. We beginnen als je niet meer weet welk nummer het ook alweer was.

Hoe heet dat nummer ook alweer?

Je hebt een nummer in je hoofd zitten en je weet niet meer welk nummer dit is en door wie het gespeeld wordt. Hoe kom je hier nu achter? Of je hebt nog een klein stukje muziek maar je kunt er nog steeds niet achter komen. Dan is er een oplossing. Neem maar eens een kijkje op Wat Zang song. Een geweldige site als je het niet meer weet. Of als je het leuk vindt om anderen te helpen die op zoek zijn naar een nummer.

Lekker nummer bij deze serie/film

De tweede link die ik heb voor jullie heeft te maken met televisie series of films. Stel je bent een serie/film aan het kijken en je hoort opeens een lekker nummer voorbij komen. Hoe kom je er dan achter wat voor nummer dit nou was. De kans is groot dat het wel op deze site staat. Gewoon even je serie of je film bij de zoek functie invullen en de kans is groot dat je antwoord erbij staat.

Heb jij ook nog leuke links? Laat het ons dan weten dan gaan we dit delen met de rest.